Motorboot Sneek 2011 van 1-3 april

Motorboot Sneek is niet meer weg te denken uit het aanbod watersportshows. Uit de stijgende lijn bezoekersaantallen en uit reacties van bezoekers blijkt dat een beurs met alleen motorboten aanslaat. Ook het aantal bedrijven dat meedoet aan deze show stijgt. Voorzichtig begonnen met een handjevol ondernemers, zijn het er nu tien. En bedraagt het aanbod nieuwe en gebruikte boten ruim 250. De Voorjaarshow van Motorboot Sneek wordt gehouden van 1 tot en met 3 april op watersportgebonden bedrijvenpark ’t Ges in Sneek.

De kracht van Motorboot Sneek is dat in de meeste gevallen het complete gamma van een bouwer is te zien. Van een instapper tot een mini mega jacht. Nieuw en gebruikt. Verder hebben de werven tijdens de show hun deuren wijd open staan en gunnen ze de bezoekers een spreekwoordelijk kijkje in de keuken. Zo is niet alleen het jacht te zien, maar ook het bedrijf er achter. En door het kijken op de verschillende afdelingen binnen het bedrijf, kun je zien hoe de bouw van dergelijk schip tot stand komt. Voor echt geïnteresseerden is op deze dagen zelfs het maken van een proefvaart mogelijk.

Alle tijd en rust

Marije Mulder van De Valk Sneek: “De kwaliteit van het publiek is voor ons belangrijk. Vrijwel iedereen die de show bezoekt, is op zoek naar een ander schip. “De bezoekers krijgen alle ruimte en tijd om rustig te kijken en wij nemen de tijd voor hen.”

Nieuwe motorjachten

Motorboot Sneek is een samenwerkingsverband van Aquanaut Yachting, Brandsma Jachten, Da Vinci Yachts, Jansma Jacht, Jetten Yachting, Noblesse Yachts, SK-Jachtbouw, Thomasz Yachts, Vivante Yachts en De Valk Yachtbrokers.

Jansma Jacht presenteert de nieuwe Bavaria Sport HT 34. Dit is de opvolger van de Sport HT 33 en het derde schip dat is voortgekomen uit de samenwerking tussen Bavaria en de BMW Group DesignworksUSA. De HT 34 is ten opzichte van zijn voorganger 14 cm breder en 40 cm langer. Ondanks de royalere afmetingen heeft Bavaria de prijzen voor de HT 34 ten opzichte van de HT 33 nagenoeg niet verhoogd. De HT 34 - in benzine uitvoering - is al leverbaar vanaf € 154.581. Een dieselversie met de Volvo 370 pk D6, is er vanaf € 177.191.

Jetten Yachting komt met de nieuwe Jetten 38 Cabrio. Een sportief ogend schip voorzien van een design radarbeugel met geïntegreerde gasveren voor een lichte bediening, twee luxe stuurstoelen en een buiten keuken. Stoer oogt de rubberen stootlijst rondom. Om condensvorming te voorkomen is het windscherm voorzien van verwarming. Binnen een eigenaarshut met vrijstaand bed en aparte gastenhut met tweepersoonsbed. Verder een ruime kombuis en een U-vormige dinette. Douche en toilet zijn gescheiden. De Jetten 38 Cabrio is uitgerust met een motor vanaf 75 pk en heeft standaard een boegschroef, verwarming, boiler, walaansluiting met acculader en een roestvast stalen anker met dito boegrol. De Jetten 38 Cabrio is 11,60 lang en 3,80 breed. Leverbaar voor € 199.400.

Brandsma Jachten laat de vernieuwde Luna 34 zien. De raampartij in het stuurhuis van de Luna 34 is het meest in het oog springend. Deze is vrijwel helemaal van glas waardoor je binnen niet alleen het idee hebt dat je buiten zit, maar natuurlijk ook volledig zicht rondom hebt. Prettig aan de Luna 34 is dat deze vrijwel gelijkvloers is, met openslaande deuren naar de kuip en een handige deur in de spiegel. Deze garandeert een eenvoudige instap. De enige treden zijn het afstapje vanuit het stuurhuis naar het middenschip. Hier de badkamer met douche, toilet en wasbak, met daar tegenover een eenpersoons gastenhut. In de voorpiek is de ruime eigenaarshut met vrijstaand bed en veel opbergmogelijkheden. De Luna 34 wordt aangeboden voor de scherpe prijs van € 119.995.

Aquanaut Yachting maakt sier met de nieuwe Aquanaut 1400 EV II uit de bekende en succesvolle European Voyager range. De nieuwe modellen vallen op door hun ronde vormen zoals die ook bij de Aquanaut Privilege serie al geïntroduceerd waren. Het stuurhuisdak is rond gevormd, de spiegel heeft fraaie ronde hoeken gekregen. Grote raam oppervlakken zorgen voor een perfect zicht rondom. Het bovendek is bij de EV II serie verder over de kuip getrokken voor beschutting tegen regen, schaduw bij zon en meer plaats op het achterdek.

De fraai gelijnde Thomasz Tristan 13.50 OK van Thomasz Yachts heeft een zeer ruim en luxe interieur met 2 x tweepersoons slaaphutten. Boeg- en hekschroef, evenals morse elektronisch motormanagement, autopilot, kaartplotter, teak- of flexiteekdek en een 160 PK Volvo Penta CRD, behoren tot de standaarduitrusting. Het motorjacht heeft een neerklapbare radarbeugel met gasdrukveren. De ruime kuip heeft onder meer luxe gestoffeerde banken, extra koelkast en een uitschuifbare tafel. Binnen een rijke betimmering in kersenhout met mooie rondingen. En een grote en goed uitgeruste kombuis met zaken als combimagnetron, 140 l koelkast en veel bergruimte waaronder een apothekerskast.

De nagelnieuwe Vivante 43 HT van Vivante Yachts is het vervolg op het succes van de 43 Cabrio Cruiser die twee jaar geleden verkozen werd tot Hiswa Boot van het Jaar. De Vivante 43 HT heeft een vast dak, een driedeurs roestvast stalen schuifpui, dubbel glas in de stuurhut en een spannende rompkleur. Verder ruime banken zoals thuis, een kombuis met een volwassen koelkast, grote bedden, royale tafels en veel opbergmogelijkheden. Alles fraai afgewerkt met de houtsoorten wengé en white washed eiken in combinatie met roestvast stalen details en beklede panelen in naturel tinten. De toegepaste materialen zijn naar wens en ook andere houtsoorten zijn natuurlijk mogelijk.

De Noblesse Bellamare van Noblesse Yachts is uitgevoerd met onder andere twee Vetus DT66 motoren, hydraulische boeg- en hekschroef, hydraulische ankerlier, een instrumentenpaneel van kevlar, kaartplotter, stuurautomaat, radar, digitenne, teakdekken, ramen van de Gebo Thermic Line, een 8 Kw sterke generator en een elektrische kookplaat. Het interieur is vervaardigd van Amerikaans notenhout met een whitewash finish in combinatie met RVS-accenten en bijzondere zitgroepen in leder met ebbenhouten tafels voor een prachtig contrasterend effect.

De SK-Sport 1050 van SK Jachtbouw onderscheidt zich door de grote kajuitingang met schuifluik. Hiermee vormt de kajuit een geheel met de open kuip. Wie lekker sportief en open wil varen en toch genoeg comfort aan boord wil hebben, zal zich thuis voelen op een SK-Sport. De SK-Sport is vooral geschikt voor wie graag in de buitenlucht vertoeft, terwijl je met de cabriokap op, ook bij kou of neerslag heerlijk comfortabel kunt varen. De ramen van de cabriokap in dunne aluminium lijsten dragen bij aan de sportieve uitstraling van het schip. Het beproefde lijnenplan van de romp met uitstekende vaareigenschappen, de teakhouten kuip en degelijke afwerking geven de SK-Sport de kenmerkende robuustheid van een SK-Kotter of SK-Pilot.

De Da Vinci 30 van Da Vinci Yachts is een stijlvol vormgegeven, modern motorjacht met een grote salon en dito open kuip. Met vier ruim uitgevoerde slaapplaatsen en imposante vaareigenschappen, is dit motorjacht een juweel op elk water. Hij is, uniek in zijn lengte en soort, ook met twee motoren leverbaar. De Da Vinci 30 kan in twee verschillende salon-indelingen worden geleverd. Er is keuze uit een uitvoering met een vast tweepersoonsbed met daaronder een 2 x 1-persoons slaapgelegenheid en een indeling met een fraaie rondzit annex 2-persoonsbed binnen. Standaard heeft de Da Vinci 30 een ruime keuken en een luxe natte cel met douche en toilet.

De Trader 42 Signature van De Valk Sneek is van de hand van de bekende jachtontwerper Tony Castro. Vanwege zijn goede eigenschappen op open zee en snelheid (tot wel 25 knopen) in combinatie met de één meter hoge zeereling is dit motorjacht uitermate geschikt voor het maken van verre zeereizen. Door zijn beperkte kruiphoogte van slechts 3,5 meter kan er ook prima mee op het binnenwater worden gevaren. Van binnen is het schip ontworpen met in gedachte de ruimte die men thuis gewend is, brede deurposten, veel stahoogte, normaal formaat bedden en gescheiden douche en toilet. De Trader 42 Signature is ook leverbaar als Sportdeck (vaste bimini) en Flybridge.

Meer informatie op de website van Motorboot Sneek: http://www.motorbootsneek.nl/.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Schrijf uw reactie. Na controle wordt deze op de website geplaatst.

Een reactie schrijven is eenvoudig:
Hou het kort een zakelijk. Geef duidelijk uw eigen mening en ervaringen. Welke informatie kunt u aan andere lezers geven die voor hen belangrijk kan zijn? Gebruik geen slechte of kwetsende woorden, geen onjuistheden en vermeld geen persoonlijke (contact)gegevens.

Stel hier geen vragen. Als u ons iets wilt vragen klik dan hier ...

Alle reacties worden eigendom van Vaarwijzer.


aanbiedingen activiteiten adn adnr Adriatische zee afval agentschap telecom ais almanak ankeren anwb app's apparatuur Atlantische oceaan automatic identification system autonoom varen avontuur baz bedieningstijden beginners belangenbehartiging belastingen Belgie bemanning beperkt groot vaarbewijs beroepsvaart besparing betonning bijzonder binnenvaart binnenvaartexamens binnenvaartnieuws binnenwater boeken boekennieuws boordboeken boot delen boot kopen boot verkopen boothuur bootverhuur boten te koop bpr brexit brugbediening buitenboordmotor buitenland caledonia cartografie catamaran cbr certificaten cevni communicatie cruises cursus cvo cwo deeleigendom denemarken dieselmotor discussie doe-het-zelf drenthe Duitsland duurzaamheid ecdis economie ehbo el elektriciteit elektrisch varen enc engeland erfgoed Europa evenementen examen financieel fiscaal Frankrijk friesland gadgets geschenk getijden gevaarlijke stoffen gmdss goede doelen golfsurfing gps griekenland groningen groot motorschip groot pleziervaartbewijs groot vaarbewijs grote pleziervaart handhaving historie hiswa hydrografie ICC icp IJsselmeer ilent imray inland-ECDIS innovatie internationaal internationaal vaarbewijs internet Italie jachtbouw jachthavens jachtmakelaar jachtontwerp jeugdboeken jeugdzeilen kaartinstrumenten kaartpassen kado kajuitjachtzeilen keuring kielbootzeilen kinderen aan boord kiteboard kitesurfing klassieke schepen klein vaarbewijs klussen knrm kombuis kroatie kustnavigatie leesboeken leren lesmateriaal ligplaatsen logboek m magazines manoeuvreren marcom marifonie marifoon marine markermeer marktontwikkelingen marrekrite medisch meteorologie middellandse zee milieu moezel motorbootvaren motorboten museum natuur nautische publicaties navigatie navigator nederland nie nieuwe schepen noordzee noorwegen oceaan olympische spelen onbemand varen onderhoud ondernemerschap oosterschelde Oostzee opmerkelijk overheid passagiersvaart pilot plannen plastic soup platbodem plezierbootbelasting Polen politiek portugal problemen productnieuws promanent provincie radar recycling reddingsbrigade reddingsmiddelen regelgeving reisvoorbereiding reizen rijkswaterstaat rijnpatent rijnvaart river information system rivieren rondvaartschipper rpr RYA sabathical satnav scandinavie scheepsbouw scheepsonderhoud scheepvaart scheepvaartboeken scheepvaartnieuws schiemannen schoonmaken sectornieuws slecht weer sloepvaren sluizen snelle motorboot software spanje spiegel der zeilvaart src sre srw staande mastroute storm stremmingen stuurbrevet SUP superjachten surfing surfschool techniek tips TKN toekomst toerisme toerzeilen topsport trends tuigage Turkije tweedehands uitrusting vaaratlas vaarbelasting vaarbewijs vaardocumenten vaargebieden vaargegevens vaargids vaarinformatie vaarkaart vaaropleiding vaarpraktijk vaarregels vaarreglementen vaarroutes vaarschool vaartax vaartberichten vaartocht vaartuigregistratie vaarvakantie vaarwater vaarweg vaarwijzer vaarwinkel vamex varendoejesamen veiligheid verhuur verkeersbegeleiding vhf waddenzee wadvaren wateratlas waterkaart waterkampioen waterland waterrecreatie watersport watersportbeurzen watersportbladen watersportboeken watersportnieuws watersportopleiding watersportvakantie watersportverbond wedstrijden weer wereldomzeiling Westerschelde wetenswaardig wetgeving windsurfing winterberging winterklaarmaken winterstalling zeekaarten zeeland zeemanschap zeevaart zeevaartschool zeezeilen zeilbewijs zeilboot zeilen zeilheld zeilles zeilschepen zeilschool zeiltrim zwaar weer

Google banner

NIEUWSBRIEF

E-mail adres:

 

Blijf op de hoogte; abonneer u op de gratis nieuwsbrief

Blogarchief

Google side

Vaarwijzer weblog

Vaarwijzer™ is een website met infomatie voor watersport en scheepvaart. Informatie die u helpt om beter voorbereid het water op te gaan. In de Vaarwijzer Weblog vindt u actuele berichten en het archief van alle berichten die eerder in de Vaarwijzer Nieuwsbrief zijn verschenen.